Hus

Hus

Mer än bara hem

Trivselhus

Hus > Trivselhus

Trivselhus är en svensk hustillverkare med säte i Småland. Husen är unika i det att Trivselhus anpassar inredning och planlösning efter kundens önskemål. Trivselhus’ priser är därför högre per kvadratmeter än andra hustillverkares.

Trivselhus är en svensk hustillverkare som riktat in sin tillverkning mot kundanpassade villalösningar. Huvudkontoret ligger i småländska Vetlanda – men själva tillverkningen sker även på andra håll i Småland. Företaget har vidare ett 30-tal försäljningskontor runt om i landet. Man exporterar även huskroppar till övriga Europa.

Varierande priser

Eftersom Trivselhus satsar på unika huslösningar, kan det exakta priset aldrig förutspås från början. Som kund börjar man med att välja inredningsstil och husskiss – som sedan modifieras och anpassas och i enlighet med dina önskemål. Trivselhus arbetar utifrån fasta husmoduler och utsidan är således inte lika lätt att påverka som insidan. Själva planlösningen är däremot mer flexibel än hos övriga tillverkare – liksom möjligheten att välja inredningsdetaljer. Räkna därför med ett kvadratmeterpris på minst 15 000 kr. Då pratar vi självfallet om ett nyckelfärdigt hus.

Utseende som medelvillan

Trots att Trivselhus är en relativt dyr hustillverkare syns detta inte på utsidan, vilket många är missnöjda med – med hänvisning till det höga kvadratmeterpriset. Från utsidan ser husmodellerna nämligen ut som vilken Svenssonvilla som helst. I gengäld får man möjlighet att påverka insidan efter behov – och denna möjlighet är relativt unik på husmarknaden. Och det är ju faktiskt insidan som borde räknas – åtminstone när det gäller hus.

Trivselhus | Kontakt : hus (at) hus.web-design.se
Designed by Web-Design.se - funktionell webbdesign