Hus

Hus

Mer än bara hem

Nyckelfärdiga hus

Hus > Nyckelfärdiga hus

Det finns många hustillverkare som erbjuder nyckelfärdiga hus. Välj efter smak och plånbok. Men tänk också på alternativ – vad kostar t.ex. begagnade villor på samma ort?

Nyckelfärdiga hus i amerikansk förortsmiljö
Nyckelfärdiga hus i amerikansk förortsmiljö

Det finns gott om hustillverkare som erbjuder nyckelfärdiga hus och husmoduler till ett fast pris. Det fasta priset är just en av fördelarna med denna hustyp – man kan lätt kalkylera kostnaden för huset, tomten och anslutningskostnader mm. Ett prefabricerat hus är lika billigt/dyrt var helst i landet du önskar bygga det. Tänk dock på att entreprenadkostnaderna är något högre i storstäder än på landet.

Fördelar och nackdelar med nyckelfärdigt hus

Den främsta fördelen med nyckelfärdiga hus är priset. Just priset är också den främsta nackdelen, om du vill bygga ditt hus i glesbygden. Ifall du bygger ditt prefabricerade hus i en kommun med låga huspriser kan du inte räkna med att få ut nybyggnadspriset vid en eventuell försäljning. Nyckelfärdiga hus av normal storlek säljes i regel till priser mellan en och två miljoner kronor. Det finns även särskilt billiga nyckelfärdiga hus – nackdelen med dessa är att man inte alltid kan anpassa inredningsdetaljer efter behov. Älvsbyhus är ett exempel på en relativt billig tillverkare av nyckelfärdiga hus.

Hustillverkare som säljer nyckelfärdiga hus

Förutom Älvsbyhus är följande hustillverkare populära:

För en prislista på nyckelfärdiga hus från ovanstående tillverkare rekommenderar vi att ni besöker deras respektive hemsidor.

Nyckelfärdiga hus | Kontakt : hus (at) hus.web-design.se
Designed by Web-Design.se - funktionell webbdesign