Hus

Hus

Mer än bara hem

Hus på landet

Hus > Hus på landet

Hus på landet är populära – inte minst bland individualister som vill bygga annorlunda, udda och personligt. På landet är möjligheterna till bygglov mera generösa än i storstaden – det är här du kan förverkliga ditt livs husprojekt.

Hus på landet
Rött trähus på landet

Hus på landet har många fördelar. Vanligtvis är kvadratmeterpriset lågt – men ett hus i gott skick kan säljas för stora summor, förutsatt att läget inte är alltför dåligt. Således går det att göra klipp på att renovera gamla hus som ligger ett par mil utanför en större stad. Hus på landet har vidare följande fördelar:

Nackdelar med hus på landet

En påtaglig nackdel med hus på landet är avsaknaden av kommunalt vatten och avlopp (gäller inte alla hus) och – vad värre är – att det ibland är omöjligt att ansluta sig till det kommunala nätet. Kommuner är inte alltid villiga att dra kilometervis av ledningar för att ansluta en fastighet – detta drabbar särskilt dig som bor mycket avlägset och är i behov av kommunalt vatten. I övrigt är nackdelarna ganska få – den främsta nackdelen – som man som köpare valt själv – kan ibland vara avståndet till centralorten.

Hus på landet | Kontakt : hus (at) hus.web-design.se
Designed by Web-Design.se - funktionell webbdesign