Hus

Hus

Mer än bara hem

Götenehus

Hus > Götenehus

Götenehus är en svensk hustillverkare som erbjuder futuristisk design och hög kvalitet redan när husen är grundutrustade. Husen är lämpade för den som inte vill utföra slutarbeten som målning och golvläggning själv.

Götenehus är en i raden av svenska hustillverkare. Husmodulerna för Götenehus ligger väl i tiden vad gäller design; även de billigaste enplansvillorna är futuristiskt ritade med snygga fönster- och gavelpartier. Götenehus har i skrivande stund tre visningshus i Kungsbacka, Nacka och Bjärred. Den som vill bekanta sig med hustillverkaren i realtid kan alltså uppsöka någon av dessa husmoduler.

Många alternativ för husköparen

Den husköpare som funderar på Götenehus kan välja mellan ett dussintal enplansvillor, ett tiotal 1½-planshus samt tolv stycken tvåplanshus. Den som har en sluttande tomt kan dessutom köpa ett färdigt sluttningshus från Götenehus; få andra hustillverkare erbjuder motsvarande moduler. Den billigaste husmodulen från Götenehus – Villa Nyholm – kostar i skrivande stund ca 50 000 kr mer än motsvarande enplansvilla från Älvsbyhus (med inredd ovanvåning). Det ska då tilläggas att både grundutrustning och detaljkvalitet är betydligt högre hos Götenehus än hos Älvsbyhus; detsamma gäller designnivån. Tänk också på att majoriteten av villorna från Götenehus byggs på betongplatta med golvvärme.

Komplett hus redan från början

Götenehus vänder sig i första hand till designmedvetna köpare som vill ha hög standard från första början. Du som däremot är en självfixare kan spara stora pengar genom att köpa ett Älvsbyhus i grundutförande för knappa miljonen.

Götenehus | Kontakt : hus (at) hus.web-design.se
Designed by Web-Design.se - funktionell webbdesign