Hus

Hus

Mer än bara hem

Snygga hus

Hus > Snygga hus

Hur ska ett snyggt hus se ut? Svaret är naturligtvis individuellt – men man kan ändå urskilja allmänna trender och uppfattningar om hur snygga hus bör se ut.

Modernt, snyggt hus
Snyggt, modernt hus vid Medelhavet

Vad som är snyggt i hussammanhang är naturligtvis högst personligt. Generellt gäller dock att svenskar värdesätter följande attribut hos hus:

Snyggt hus med hjälp av heminredning

Arkitektur, fasad och inredning påverkar huruvida ett hus ser snyggt eller fult ut. Men störst betydelse för det allmänna intrycket har nog smådetaljer i inredningen, färgsättning och prydnadsföremål. Du som står i begrepp att sälja ditt hus – och vill få det så snyggt som möjligt på kortast möjliga tid – bör i första hand satsa på att fila till smådetaljerna. Framhäv ytor och möjligheter genom att plocka bort onödiga möbler, detaljer och föremål som stör det allmänna intrycket.

Snygga hus i Sverige

I Sverige finns en stor grupp människor som gillar moderna hus, liksom en stor grupp som uppskattar Jugend, Funkis och 1950-tal. Till ovanligheterna hör också att mångasvenskar gillar timmerhus – trähus är inte lika populära ute på den europeiska kontinenten. I Ryssland och Östeuropa är de rent av föraktade pga. att många gamla, illa omtyckta, byhus är tillverkade av trä.

Snygga hus | Kontakt : hus (at) hus.web-design.se
Designed by Web-Design.se - funktionell webbdesign