Hus

Hus

Mer än bara hem

Smålandsvillan

Hus > Smålandsvillan

Smålandsvillan är en i raden av svenska hustillverkare. Husen består av moduler, som monteras i fabrik och snabbt sätts upp på plats på själva tomten.

Smålandsvillan
Smålandsvillan bygger bland annat trähus i nordisk stil.

Smålandsvillan är en småländsk hustillverkare av så kallade kataloghus. Totalt kan man som köpare välja mellan tolv olika husmoduler – både med en och två våningar. De smålandsvillor som har två våningar levereras med oinredd ovanvåning, medan bottenvåningen är inredd enligt kundens önskemål. Husen monteras i sin helhet i fabrik och de olika elementen sätts sedan snabbt ihop på plats. Från företagets håll framhåller man gärna en fördel med massproducerade hus – det regnar nämligen aldrig när själva huskropparna byggs i fabriken, inomhus.

Skandinavisk design

Smålandsvillan levererar nyckelfärdiga hus till överkomliga priser, fullt jämförbara med konkurrenter såsom Myresjöhus (ingår för övrigt i samma koncern), Eksjöhus och Älvsbyhus. Ofta är själva kvadratmeterpriset faktiskt lägre hos Smålandsvillan. Du som står i begrepp att köpa ett nyckelfärdigt hus bör således begära offerter från samtliga konkurrenter. Läs även bloggar och forum om Smålandsvillan; rent spontant verkar folk dock vara nöjdare med Smålandsvillan än med motsvarande hus från Älvsbyhus eller Eksjöhus.

Billig konstruktion

Smålandsvillan är ett värdigt alternativ till många hustillverkare med säte i just Småland. Eftersom husen byggs med moduler på krypgrund, pressas huspriserna rejält. Många andra hustillverkare bygger istället med block och betongplatta på mark, vilket är en dyrare metod. För dig som köpare är slutresultatet lika bra oavsett vilken metod som tillämpats vid byggnationen.

Smålandsvillan | Kontakt : hus (at) hus.web-design.se
Designed by Web-Design.se - funktionell webbdesign