Hus

Hus

Mer än bara hem

Alvas hus

Hus > Alvas hus

Många tror att Alvas Hus är en av många svenska tillverkare av nyckelfärdiga hus. Så är emellertid inte fallet. Alvas hus är en inredningsbutik i Karlskrona.

Alvas hus är en butik med inriktning mot lantlig inredning
Alvas hus är en butik med inriktning mot lantlig inredning

Alvas Hus är ingen hustillverkare, vilket framgår av en del bloggar och diskussionsforum på nätet. Snarare rör det sig om en liten inredningsbutik i Karlskrona. Denna inredningsbutik säljer inredningsdetaljer i lantlig stil med en svag touch av det förra sekelskiftets romantik. Inredningen i butiken kan inspirera – ett besök lönar sig trots att du inte går i köptankar.

Leverantörer från Norden och Frankrike

Alvas hus säljer inredningsdetaljer från Norden, Frankrike och Holland. Gemensamt för alla detaljerna är den utpräglat lantliga stilen – som visserligen varierar starkt mellan de nämnda länderna. I Norden är neutrala furu- och trädetaljer vanliga. Fransmännen är inte heller främmande för trädetaljer – men inte utan design.

Alvas hus – känd butik i hela landet

Alvas hus drivs av en sällsynt trendmedveten tjej. Och tack vare sin nisch inom lantlig inredningsstil har butiken gjort sig känd i hela landet. Inredningsfantaster från södra Sverige känner i regel till butiken.

Alvas hus | Kontakt : hus (at) hus.web-design.se
Designed by Web-Design.se - funktionell webbdesign